Een toiletborstel kopen, waar moet je op letten?

Een toiletborstel kopen lijkt heel eenvoudig, maar als er zoveel verschillende borstels zijn kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. We geven je een aantal tips en adviezen bij het vinden van de beste toiletborstel voor jouw huis of bedrijf. Borstelharen versus...

Facilitair managers zorg kiezen hygiënische toiletborstel

Hoe kan ik mijn zorginstelling op een goede en duurzame manier nog hygiënischer maken? De Sanimaid toiletborstel is het antwoord!

Facilitair manager kiest haarloze toiletborstel

NieuwsOoit gehoord van een hygiënische haarloze toiletborstel? Uit onderzoek is gebleken dat de Sanimaid tot 99% bacterievrij is. Mede door deze onderzoeken merken wij een toenemende vraag vanuit facilitaire managers.  De Sanimaid is niet alleen een hygiënisch...
This is the sign

Welk probleem lossen wij op?

  • Hygiënisch, de voet bestaat uit rubber. Hierdoor blijft er geen viezigheid op de borstel hangen. De SaniMaid is voorzien van een antibacteriële stof van Microban en dit doodt tot 99% van de bacteriën
  • Waterafstotend, na het gebruik van de SaniMaid, tikt u 2 keer af en belandt de SaniMaid droog terug in de houder. Geen vieze druppels meer op de bril, vloer of in de houder.
  • Ergonomisch, De SaniMaid gaat 360 graden door uw pot. Ook is de steel langer dan gemiddeld, omdat de borstel licht van gewicht is, voorkomt dit fysieke problemen.
  • Duurzaam, er zit geen metaal verwerkt in de SaniMaid. Dit voorkomt dat de borstel gaat roesten. Door goede kwalitatieve materialen heeft deze wc-borstel een technisch lang levensduur.

Missie en visie

 FutureMaid biedt HET alternatief voor de traditionele harige toiletborstel. De SaniMaid, een innovatieve en haarloze toiletborstel afkomstig uit Denenmarken.

Onze Deense toiletborstel is met haar Scandinavische design uniek op de Nederlandse markt. De SaniMaid is nog relatief onbekend in de Benelux. Wij timmeren hard aan de weg om mensen te overtuigen dat hygiëne en duurzaamheid twee essentiële facetten zijn in deze tijd. Tegelijkertijd verbeteren wij ook het milieu.

FutureMaid richt zich zowel op de zakelijke als particuliere markt.

Share This