Facilitair managers zorg kiezen hygiënische toiletborstel

door | aug 26, 2022

Duurzaamheid, innovatie en hygiëne worden steeds belangrijker. Zeker met de achterliggende coronaperiode nog vers in het geheugen, is hygiëne nu echt belangrijk. Vanuit facilitair managers, schoonmakers en verplegers krijgt FutureMaid steeds vaker de vraag: ‘hoe kan ik mijn zorginstelling op een goede en duurzame manier nog hygiënischer maken?’. De Sanimaid hygiënische toiletborstel is het antwoord!

Sanimaid toiletborstel

In eerste instantie denkt niemand aan een schone toiletborstel. Ronduit iedereen vindt een toiletborstel vies en geen punt van aandacht. Maar is dit wel helemaal juist? Wij en vele gebruikers van de Sanimaid zijn tot een nieuw inzicht gekomen. Ook een toiletborstel kan op een positieve manier bijdragen aan een hygiënische samenleving, tenslotte heeft toch iedereen één of meerdere toiletborstels thuis hangen.

Hygiënisch

Een hygiënische toiletborstel voor elke soort zorginstelling, ziekenhuis, revalidatiecentrum en verpleeghuis. Bestaat dit wel? Jazeker! De Sanimaid is een nieuw en ander soort toiletborstel. Deze wc-borstel is niet van ijzer en plastics gemaakt maar van flexibel rubber en kunststof. Doordat deze borstel geen haren bevat, zoals we dat gewend zijn van de traditionele toiletborstel, blijft er geen viezigheid (toiletpapier, resten) in de borstel zelf hangen. Dit betekent dat deze na gebruik direct schoon en droog de in houder teruggaat en niet schoongemaakt hoeft te worden. Daarnaast is de steel na bewerkt met de antibacteriële stof Microban.

Microban belangrijk voor gezondheidszorg

De antibacteriële stof Microban is een door EPA goedgekeurde oplossing voor het beschermen van de Sanimaid. De stof is beschermend tegen schimmels, bacteriën en gisten. Het is bedoeld om de Sanimaid goed schoon te houden en een oplossing te bieden voor elke facilitaire manager.

Microban gaat zonder mededogen het gevecht aan met elke bacterie en schimmel, toch is het volledig veilig voor zowel mensen als dieren. Bij vele ziekenhuizen, schoonmaakbedrijven, huisartsen en verpleeghuizen zien wij een toenemende vraag naar deze stof en toiletborstel. FutureMaid kijkt naar wensen en behoeftes. Op basis van deze gegevens kunnen wij vrijwel in iedere situatie de juiste toiletborstel en oplossing aanbieden voor WC-gaand Nederland.

Duurzaam

Hygiëne maakt ook duurzamer. Deze innovatieve schoonmaakoplossing houdt geen resten en viezigheid vast. Daarom heeft een Sanimaid een technische langere levensduur. Mede door de gebruiksvriendelijke en duurzame grondstoffen (rubber en kunststof), heeft het product verschillende prijzen gewonnen waaronder die voor duurzaamheid. Zoals we al hebben aangegeven zit er geen metaal in verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de Sanimaid niet gaat roesten en deze haar volledige en juiste functionaliteit vasthoudt.

Modellen toiletborstels

Eén greep uit ons assortiment doet zien dat er drie hoofdproducten zijn:

  1. Paris zwart/wit: Deze ultramoderne oplossing raden wij voornamelijk aan bij consumenten thuis maar ook personeels- en klanttoiletten. Deze borstel komt voornamelijk te hangen in wat moderne en zakelijke ruimtes waar deze goed tot haar recht komt.
  1. Copenhagen zwart/wit: Voornamelijk op locaties waar veel bezoekers komen, denk aan tankstations en dierentuinen. Ook in gemeenschappelijke toiletten van bijvoorbeeld ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en ouderenzorg wordt deze toiletborstel vaak gekozen, om het eenvoudig in- en uitpluggen van de toiletborstel. Gebleken is dat deze oplossing eenvoudiger werkt (bij veel gebruik) dan de Paris.
  1. Oslo zwart/wit: Liever geen hangend model, maar een staande variant met antislip viltjes? Dan is de Oslo het perfect model. Deze op de vloer staande toiletborstel is een toegevoegde waarde aan het toilet. Haar eenvoudige gebruik en sierlijkheid maakt dit een betere borstel.

Contact

Op basis van verschillende wensen en behoeftes stelt FutureMaid oplossingen voor die het best aansluiten. Wel zien wij binnen schoonmaakbedrijven en facilitymanagement een toenemende vraag naar de Paris-oplossing. Deze is om die reden ook onze best seller. Benieuwd? Twijfel niet om contact op te nemen!

This is the sign

Welk probleem lossen wij op?

  • Hygiënisch, de voet bestaat uit rubber. Hierdoor blijft er geen viezigheid op de borstel hangen. De SaniMaid is voorzien van een antibacteriële stof van Microban en dit doodt tot 99% van de bacteriën
  • Waterafstotend, na het gebruik van de SaniMaid, tikt u 2 keer af en belandt de SaniMaid droog terug in de houder. Geen vieze druppels meer op de bril, vloer of in de houder.
  • Ergonomisch, De SaniMaid gaat 360 graden door uw pot. Ook is de steel langer dan gemiddeld, omdat de borstel licht van gewicht is, voorkomt dit fysieke problemen.
  • Duurzaam, er zit geen metaal verwerkt in de SaniMaid. Dit voorkomt dat de borstel gaat roesten. Door goede kwalitatieve materialen heeft deze wc-borstel een technisch lang levensduur.

Missie en visie

 FutureMaid biedt HET alternatief voor de traditionele harige toiletborstel. De SaniMaid, een innovatieve en haarloze toiletborstel afkomstig uit Denenmarken.

Onze Deense toiletborstel is met haar Scandinavische design uniek op de Nederlandse markt. De SaniMaid is nog relatief onbekend in de Benelux. Wij timmeren hard aan de weg om mensen te overtuigen dat hygiëne en duurzaamheid twee essentiële facetten zijn in deze tijd. Tegelijkertijd verbeteren wij ook het milieu.

FutureMaid richt zich zowel op de zakelijke als particuliere markt.

Share This