Facilitair manager kiest haarloze toiletborstel

door | jul 7, 2022

Ooit gehoord van een hygiënische haarloze toiletborstel? Uit onderzoek is gebleken dat de Sanimaid tot 99% bacterievrij is. Mede door deze onderzoeken merken wij een toenemende vraag vanuit facilitaire managers.  De Sanimaid is niet alleen een hygiënisch product, maar is ook nog eens duurzaam en daardoor goed voor het milieu.

Schone toiletborstel

Een toiletborstel is vaak een ondergeschoven kindje binnen de sanitaire branche. Wie denk er direct aan een toiletborstel? Dit is vaak in gedachte ‘vies en smerig’. De Sanimaid biedt hierin een uitkomst waardoor de borstel altijd weer schoon terug in de houder verdwijnt met het gewenste resultaat en dat is een schoon toiletpot.

Facilitair management

Hoe belangrijk vindt u het om innovatie en hygiëne toe te passen binnen uw bedrijf of organisatie? Bent u een facilitair manager en ook altijd bezig met het vernieuwen en verbeteren van uw sanitair meubilair en/of bijbehorende accessoires? Dan is dit artikel zeker interessant.

Hygiëne is een belangrijk onderdeel geworden de laatste jaren. Met name door de situatie rondom Covid-19. Wij merkte ook zeker in die tijd dat bedrijven, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en hotelketens bij ons aanklopte om deze toiletborstel op te nemen in hun bedrijf of organisatie.

Schonere wc’s

Dit betekent een schoner toilet. Voor zowel eigen personeel, bezoekers of bewoners.

De Sanimaid is daarentegen ook een uniek product in de sanitaire branche. Vooral zorginstellingen, ziekenhuizen, maar ook scholengemeenschappen en hotelketens maken gebruik van deze ultra moderne wc-borstel.

Ergonomisch

Verdere voordelen van de Sanimaid; de steel is langer dan de gebruikelijke klassieke toiletborstel. Hierdoor hoeft u niet ver meer te bukken en voorkomt dit fysieke klachten. De voet is gemaakt van flexibel rubber, hierdoor komt u gemakkelijk 360 graden door uw wc-pot.

Antibacterieel

Tevens is onze innovatieve wc-borstel ook waterafstotend. Hierdoor voorkomt u dat er spetters op de bril, vloer of in de houder terecht komen. De borstel is bewerkt met een antibacteriële stof van Microban dat 99% van de bacteriën doodt. Omdat er geen metaal in verwerkt is, is de Sanimaid toiletborstel ook slijt- en roestvrij.

Webshop

Via de webshop kunnen zowel particulieren als bedrijven de Sanimaid kopen. De levertijden zijn maandag tot donderdag voor 15:00 uur besteld, is morgen bij uw bedrijf of in huis.

Wij vertellen u hier graag meer over.

This is the sign

Welk probleem lossen wij op?

  • Hygiënisch, de voet bestaat uit rubber. Hierdoor blijft er geen viezigheid op de borstel hangen. De SaniMaid is voorzien van een antibacteriële stof van Microban en dit doodt tot 99% van de bacteriën
  • Waterafstotend, na het gebruik van de SaniMaid, tikt u 2 keer af en belandt de SaniMaid droog terug in de houder. Geen vieze druppels meer op de bril, vloer of in de houder.
  • Ergonomisch, De SaniMaid gaat 360 graden door uw pot. Ook is de steel langer dan gemiddeld, omdat de borstel licht van gewicht is, voorkomt dit fysieke problemen.
  • Duurzaam, er zit geen metaal verwerkt in de SaniMaid. Dit voorkomt dat de borstel gaat roesten. Door goede kwalitatieve materialen heeft deze wc-borstel een technisch lang levensduur.

Missie en visie

 FutureMaid biedt HET alternatief voor de traditionele harige toiletborstel. De SaniMaid, een innovatieve en haarloze toiletborstel afkomstig uit Denenmarken.

Onze Deense toiletborstel is met haar Scandinavische design uniek op de Nederlandse markt. De SaniMaid is nog relatief onbekend in de Benelux. Wij timmeren hard aan de weg om mensen te overtuigen dat hygiëne en duurzaamheid twee essentiële facetten zijn in deze tijd. Tegelijkertijd verbeteren wij ook het milieu.

FutureMaid richt zich zowel op de zakelijke als particuliere markt.

Share This