Over ons

Ontstaan

FutureMaid is opgericht in de zomer van 2019 door zeven studenten als student company. Wij deden mee aan de competitie ‘Beste Student Company 2020’ en daar hebben we een wereldprestatie geleverd door tweede te worden van 90 mbo scholen. 

Nadat dit traject was afgerond, besloten Chris Möhlmann, Corné van Voorst en Martijn Neven door te starten en FutureMaid in te schrijven bij de KvK als vof.

Welk probleem lossen wij op?

  • Hygiënisch, de voet bestaat uit rubber. Hierdoor blijft er geen viezigheid op de borstel hangen. De SaniMaid is voorzien van een antibacteriële stof van Microban en dit doodt tot 99% van de bacteriën
  • Waterafstotend, na het gebruik van de SaniMaid, tikt u 2 keer af en belandt de SaniMaid droog terug in de houder. Geen vieze druppels meer op de bril, vloer of in de houder.
  • Ergonomisch, De SaniMaid gaat 360 graden door uw pot. Ook is de steel langer dan gemiddeld, omdat de borstel licht van gewicht is, voorkomt dit fysieke problemen.
  • Duurzaam, er zit geen metaal verwerkt in de SaniMaid. Dit voorkomt dat de borstel gaat roesten. Door goede kwalitatieve materialen heeft deze wc-borstel een technisch lang levensduur.

Missie en visie

 FutureMaid biedt HET alternatief voor de traditionele harige toiletborstel. De SaniMaid, een innovatieve en haarloze toiletborstel afkomstig uit Denenmarken.

Onze Deense toiletborstel is met haar Scandinavische design uniek op de Nederlandse markt. De SaniMaid is nog relatief onbekend in de Benelux. Wij timmeren hard aan de weg om mensen te overtuigen dat hygiëne en duurzaamheid twee essentiële facetten zijn in deze tijd. Tegelijkertijd verbeteren wij ook het milieu.

FutureMaid richt zich zowel op de zakelijke als particuliere markt.

Share This